Pink Lady® - Taste the Sweet Life sacoronavirus.co.za

Warmmelk sponskoek met Pink Lady® appel room

Cooking

Genoeg vir een 22cm koek

serves

By Herman Lensing

Find Pink Lady® Apples

METHOD:

Koek

1. Verhit oond tot 180 °C.

2. Voer twee 18 cm- koekpanne met bakpapier uit en spuit goed met kleefwerende kossproei.

3. Plaas eiers en strooisuiker in ’n groot mengbak en klits by hoë spoed tot ’n dik skuim, sowat 8-10 minute.

4. Sif meel en bakpoeier saam, voeg by eiermengsel en vou met ’n groot metaallepel in.

5.Voeg melk, botter en vanieljegeursel by en vou in.

6. Verdeel beslag tussen die twee panne en bak vir 20-25 minute of tot ’n toetspen skoon uitkom. 

7. Laat afkoel in pan. 

Versiersel

1. Plaas gerasperde appels, heuning, vanielje en roosstroop in klein pot en bring tot kookpunt.

2. Verwyder van hitte en laat afkoel.

3. Gebruik ’n elektriese klitser en klits botter tot sagte roomtekstuur.

4. Voeg versiersuiker en koejawels by en klits tot appel mengsel opgebreek het en versiersel vorm.

5. Keer afgekoelde koeke uit pan.

6. Plaas eerste koeklaag onderstebo op ’n bord en smeer helfte van versiersel op koek.

7. Plaas tweede koeklaag bo- op.

8. Skep oorblywende versiersel in ’n spuitsak met ’n 1 cm-skerprandtuit en spuit klein klontjies versiersel bo-op koek.

9. Jy kan ook bloot die oorblywende versiersel met ’n slaplemmes oorsmeer.

10. Sit voor.


Recipe by:

Herman Lensing


Share Pink Lady® Apples Recipe:

INGREDIENTS

Koek

Versiersel

Pink Lady® apple recipes you may like

Pink Lady® Apple Wafers

Fresh and zingy Pink Lady® cocktail

Lemon and Hazelnut Ice Cream with Pink Lady® Apple Wedges

Apple and Pecan Muffins with Honey Butter

Preparing your shopping list

Make healthy living a part of your active lifestyle with Pink Lady® - naturally!

The PinkLady® website uses cookies, please navigate away if you do not consent.

© 2020 Copyright Pink Lady®.
Developed by Solutions Desk